Продукти, които може да намерите

В търговския обект на фирмата може да намерите богато разнообразие от захар Сладея и захарни изделия Горна Оряховица: Локум, Лукчета, Желирани бомбони, Вафли Етър, Чайка; Брашно София Мел и Брашно Мелко - Сливен, както и богато гама от почистващи и перилни препарати и мн. други

Захар Сладея

image

Захар Сладея произведена от ЗАХАРНИ ЗАВОДИ Горна Оряховица е идеална за приготвяне на печива и сладкиши, консервиране на плодове и зеленчуци и приготвяне на високо алкохолни напитки. Захарта е от най - високо качество, с гарантиран произход и тегло.

Брашно София Мел

image

При нас може да намерите: Брашно София Мел Класик тип 500 - иизползва за производство на висококачествени бели и обогатени видове хляб; Брашно за Баници - специално брашно за производство на висококачествени баници, бюреци и домашна юфка, отличаващо се с по-високо протеиново съдържание и отлични физични свойства на тестото - разтегливост и еластичност; Брашно Пекар - специално брашно за производство на традиционни български закуски – милинки, кифли, тутманик, мекици, понички, гевреци и др.

Брашно Мелко Сливен

image

При нас може да намерите: Брашно Мелко Тип 500 - използва се основно за хляб, пици и баници; Тип 450 - подходящо за приготвяне на сладкарски изделия; Тип 1150 - предназначено за производство на типов хляб и други диетични тестени изделия. Висококачествено брашна на добри цени.

Олио Кехлибар

image

Кехлибар е първокачествено бутилираното рафинирано олио с високо качество, съвършен дизайн на опаковките и на добра цена.

Лукчета

image

Лукчета - разнообразието от вкусове и комбинации.


Каталог

Други захарни изделия

image

Голямо разнообразие от дъвчащи бонбони и бонбони за смучене: Ментина,Лимонови резанки,Jelly Fun,Top Jelly, Карамел Му, Карамел Лакта и др. Бонбоните на захарни заводи имат невероятен вкус и са на добра цена.


Каталог

За дома

image

Голямо разнообрази от продукти за дома. При нас може да намерите: прах за пране Персил, Ариел, Савекс; омекотители, веро, тоалетна хартия, салфетки и др. перилни и почистващи препарати на добри цени.;